Bij iedereen is erover eens dat een tuin in de zomer op zijn mooist is. Alles zit vol in het blad en bloeit enthousiast. Helaas laten de meeste planten, bomen en struiken hun bladeren los aan het einde van het seizoen. Dit zorgt ervoor dat de tuin een ietwat kale uitstraling krijgt. Beukenbomen en beukenhagen laten hun bladeren echter niet los. Het blad van deze prachtige plant blijft het gehele jaar aan de struik. Rond de herfst verkleurt het blad van de beuk wel, maar het valt niet af. Pas in april/mei, als alle bomen nieuw blad krijgen, valt het eraf en groeit het nieuwe blad er weer aan.

Het hele jaar door volledige privacy door de beukenhaag

Het feit dat de Beukenhaag het gehele jaar goed in het blad zit een groot voordeel. Hierdoor is beukenhaag het gehele jaar mooi en verzorgd. Dit maakt de beukenhaag de meest geschikte haag om te gebruiken als nuttige en natuurlijke erfafscheiding. Omdat de beukenhaag gedurende het gehele jaar volop in het blad is uw privacy altijd gegarandeerd.

Een prachtige tuin, het hele jaar door

Een beukenhaag zit gedurende het hele jaar in het blad. Dat zorgt ervoor dat uw tuin altijd een prachtige en volle aanblik heeft. Daarnaast is de beukenhaag in de winter een fijne plaats voor vogels om zich te verstoppen tegen de kou. De hoge bladerdichtheid biedt een goede bescherming tegen de kou en zorgt ervoor dat de vogeltjes niet doodvriezen. Met een beukenhaag in uw tuin heeft u het gehele jaar door vogeltjes in de tuin, die uiteraard hun meest prachtige liedjes ten gehore brengen.

De kleurmogelijkheden van de beukenhaag

De beukenhaag is te verkrijgen in natuurlijk groen of diep rood. De laatstgenoemde kleur dieprood is erg uniek. Er zijn maar weinig planten en bomen die van nature rood blad hebben. De rode kleur is erg verfrissend in een tuin waar vooral veel groen voorkomt. Door te kiezen voor een rode beukenhaag geeft u uw tuin en/of erf een onmiskenbaar karakter. Een rode beukenhaag bestellen gaat tegenwoordig erg gemakkelijk. Is naar een kwekerij rijden even geen optie? Bestel uw beukenhaag dan gewoon online.

De kracht van een beukenhaag
Getagd op: