Het is heerlijk om buiten te zitten. Tijdens een dagje vrij, heerlijk genieten van de stralende en warme zon, het geluid van fluitende vogels op de achtergrond en een licht verkoelend briesje wind in je haren. Of na het werk, even uitrusten op het terras met een heerlijk glas koud drinken of een ijsje. Echter, in de zon zitten kan soms ook te warm zijn, en is daarnaast niet heel goed voor je huid. Om langere tijd buiten te kunnen zitten zou je er daarom voor kunnen kiezen om onder een parasol te gaan zitten. Het nadeel van parasols is echter wel dat ze snel omwaaien, scheefzakken of niet voldoende schaduw bieden. En om de schaduw steeds op de gewenste plek te houden moet u of de parasol steeds verplaatst worden. Erg vervelend, want aan rustig zitten en heerlijk genieten kom je dan haast niet toe.

Creëer een oase van rust met een houten overkapping

Het laten plaatsen van een houten overkapping verlost u van al deze nare bijkomstigheden. Door een ruime overkapping te laten plaatsen zit u altijd in de schaduw en kunt u zorgeloos genieten van het heerlijke weer. Onder houten overkappingen is het heerlijk koel. Daarnaast zijn houten overkappingen bestand tegen alle weersomstandigheden, worden ze op maat gemaakt, kunnen ze geheel naar eigen wens opgezet worden en passen ze in alle tuinen. Een houten overkapping biedt beschutting tegen wind en regen. Dat maakt het mogelijk om ook ’s avonds als het wat afkoelt buiten te zitten.

Buiten zitten in de wintermaanden

Als u een terrasverwarmer of een houtkachel onder uw houten overkapping laat plaatsen, dan is het niet alleen mogelijk om tijdens koudere zomerdagen buiten te zitten, maar dan is zelfs mogelijk om tijdens de wintermaanden buiten onder de overkapping te zitten. De opties met een houten overkapping zijn eindeloos. Zo kunt u een houten overkapping kiezen die precies bij u past en voor u op maat wordt gemaakt. Voor eindeloos lang tuinplezier!

Een houten overkapping in uw tuin
Getagd op: